Floriade

Ons aanbod

cover
Beroeps Verkeersregelaars

Onze beroepsverkeersregelaars zijn gediplomeerd volgens het ministeriele besluit ‘Regeling verkeersregelaars 2009. Ze voldoen aan de vereisten van de “CROW-richtlijn Verkeersregelaars” en zijn dan ook in het bezit van de landelijke aanstellingspas. Omdat we voldoen aan al deze normen hebben wij in de afgelopen jaren met veel plezier vele (onder-)aannemers ondersteunt bij hun werkzaamheden aan de weg.

StarPark heeft over een ruime pool met beroeps verkeersregelaars, verspreid over het land.

Voor professionele, gecertificeerde en flexibele beroepsverkeersregelaars komt u bij StarPark!

Heeft u morgen verkeersregelaars nodig voor een project?

Neem dan contact op met ons en wij zorgen ervoor dat onze collega’s morgen voor u klaar staan.

De Beroepsverkeersregelaars van StarPark:

 • Zijn in het bezit van de landelijke aanstellingspas
 • Dragen officiële verkeersregelaarskleding
 • Hebben ruime ervaring in de infra
 • Zijn 24/7 inzetbaar
 • Zijn uitgerust met alle benodigheden
 • Persoons Beschermende Middelen
 • Kunnen zorgen voor SROI invulling
 • Zijn VCA gecertificeerd

Klik  hier  voor informatie omtrent verkeersmaatregelen.

Klik  hier  voor informatie omtrent toezichthouders van StarSecure.

cover
Evenementen-Verkeersregelaars

Laat uw verkeerszorgen maar aan StarPark over op uw evenement!

Tijdens een festiviteit is er vaak in korte tijd heel veel verkeer op een beperkte ruimte. Om overlast te voorkomen, voor de bezoekers, en ook voor de omwonenden van het terrein, is het verstandig om gespecialiseerde verkeersregelaars in te zetten.

Onze medewerkers zorgen voor een vlotte doorstroming van verkeer op de omliggende wegen. Ook kunnen onze mensen worden ingezet op het festivalterrein zelf, om in samenwerking met parkeerbegeleiders de beschikbare ruimte zo optimaal mogelijk te gebruiken.

De verkeersregelaars van StarPark worden ieder jaar opnieuw opgeleid in samenwerking met de gemeente.

Heeft u een vergunning waarin aangegeven is dat u met evenementen-verkeersregelaars mag werken? Dan kunnen wij u hierin ondersteunen.

Wat kunt u van StarPark verwachten?

 • Gecertificeerd Verkeersregelaars
 • De gastheer tijdens uw event
 • Officiële verkeersregelaarskleding
 • Representatief gekleed
 • Uitgerust met portofoon en Maglite
 • Ruime ervaring tijdens evenementen en festivals

Klik  hier  voor informatie omtrent Parkeerstewards.

Klik  hier  voor informatie omtrent Beveiliging van StarSecure.

cover
Vip-Vervoer

Vip-Vervoer

StarPark verzorgt voor u en/of uw relaties vervoer zoals u dit verwacht. Onze vaste meertalige chauffeurs verlenen de service die u van StarPark mag verwachten. Van Schipholtransfer of roadshow tot vervoer in of naar het buitenland. Wij voorzien in vele soorten en maten voertuigen volledig afgestemd op uw wensen. Door onze samenwerking met meerdere vervoerders zijn wij in staat om een groot wagenpark flexibel in te zetten. Heeft u op korte termijn VIP-vervoer en/of pendeldiensten nodig? Neemt u dan zeker contact met ons op.

Mercedes-Benz V-Klasse 
Wilt u uw gasten op laten halen van het vliegveld? Gaat u met het managementteam of uw klanten een dag langs verschillende projectlocaties? Heeft u een luxe shuttlebus nodig voor uw evenement? Deze V-Klasse is geschikt voor 7 personen, waarvan er achterin 6 personen tegenover elkaar kunnen zitten. De bus rijdt rustig en geruisloos. On-board WiFi voor uw buitenlandse gasten, een lekker flesje gekoeld water en eventueel een krantje. Met natuurlijk een representatieve chauffeur die u en uw gasten begeleidt.

Setra VIP-Coach
Voor middelgrote groepen (20 – 30 personen) zetten wij exclusieve Setra VIP-coaches in. Deze touringcars zijn voorzien van getinte ramen, luxe lederen fauteuils en tafeltjes. Deze voertuigen zijn zeer geschikt voor VIP-vervoer. Uitstekend te gebruiken voor het vervoeren van delegaties of de raad van bestuur. De VIP-Coach heeft een 6 tot 10-persoons rondzit achterin om te vergaderen.

Klik  hier  voor informatie over onze chauffeurs.

Klik  hier  voor informatie omtrent security drivers van StarSecure.

cover
Parkeerstewards

Parkeerstewards

Bij grote evenementen is het heel belangrijk dat u de beschikbare parkeerruimte zo optimaal mogelijk gebruikt. Onze parkeerstewards zorgen voor vloeiende aanrijroutes, waardoor uw bezoekers altijd veilig in beweging blijven. Eenmaal op het parkeerterrein zorgen de parkeerstewards voor efficiënt, vlot en veilig parkeren. Dit doen ze door op verschillende punten tegelijkertijd bezoekers te laten parkeren.

Heel betaalbaar
Onze parkeerstewards werken eventueel samen met vrijwilligers vanuit uw organisatie. Hierdoor kunt u een professionele parkeerbegeleiding bieden terwijl uw investering relatief laag blijft.
Daarnaast is het mogelijk om StarPark parkeergelden te laten innen. Zo verdient u de investering snel en gemakkelijk terug. Bij betalende bezoekers raden wij aan om met mobiele PIN-apparaten te werken. Op deze manier beperkt u de kans op overvallen aanzienlijk, terwijl het verkeer ook sneller doorstroomt.

Beveiliging
Onze parkeerstewards houden na het parkeren toezicht op de parkeerterreinen. Hierdoor verkleint u de kans dat er ingebroken wordt in auto’s van uw bezoekers. Ook schade aan auto’s kan hierdoor worden beperkt.

Door middel van professionele portofoons houden onze collega’s contact, waardoor er zo min mogelijk oponthoud ontstaat voor uw bezoekers.

Wilt u extra zeker zijn van uw zaak?
StarPark werkt samen met zusterbedrijf StarSecure om gecertificeerde beveiligers in te zetten bij evenementen en festivals. Zichtbare aanwezigheid van beveiligers heeft aangetoond dat uw bezoekers zich veiliger voelen.

Klik  hier  voor informatie over onze evenementen- verkeersregelaars.

Klik  hier  voor informatie omtrent toezichthouders van StarSecure.

cover
Chauffeurs

StarPark heeft voor iedere dienst de bijpassende chauffeur. Onze klanten maken veelvuldig gebruik van onze shuttleservices en onze thuisbrengservices. Ook verzorgen we privé-diensten. Wij kiezen samen met u, op een zorgvuldige manier, de chauffeur die het best bij u past.

Directiechauffeurs

CCV-D1 Directiechauffeur
Het CCV-certificaat is voor de directiechauffeur een waarborg en keurmerk tegelijkertijd. Onze directiechauffeurs hebben de basisopleiding CCV-D1 gevolgd en zorgen voor een veilige verplaatsing over de weg. Voertuigbeheersing, topografische kennis en de juiste beroepshouding van een directiechauffeur kunt u van onze CCV-D1 Directiechauffeurs verwachten.

CCV-D2 Directiechauffeur
Onze D2-chauffeurs hebben naast de basisopleiding voor directiechauffeur ook de gevorderde opleiding gevolgd en rijden veilig, vlot en efficiënt. Ook zijn ze getraind op het gebied van preventieve observatie, multi-tasking en beveiliging.
Met de privé-chauffeur komt u uitgerust aan op locatie. Daar wacht onze chauffeur tot u klaar bent. Tijdens deze wachttijd kan de chauffeur ook aanvullende diensten verrichten.

Studentchauffeur
Onze studentchauffeurs zijn allemaal HBO- of universiteitsstudenten. Zij worden geselecteerd op basis van rijervaring en een discrete omgang met onze klanten. Onze studentchauffeur is de beste keuze als u in stijl vervoerd wil worden voor een vriendelijke prijs.

Waarom een privé-chauffeur van StarPark?

 • Voordeliger dan een taxi
 • Comfort van uw eigen auto
 • U gaat naar huis wanneer het u uitkomt
 • Klantvriendelijk
 • Flexibel
 • Representatief

Klik  hier  voor informatie over onze thuisbrengservice.

Klik  hier  voor informatie omtrent beveiliging van StarSecure.

cover
Thuisbrengservice

De StarPark thuisbrengservice: Dé oplossing voor een ongestoorde avond uit.

De StarPark thuisbrengservice: Dé oplossing voor een ongestoorde avond uit. U rijdt in uw eigen auto naar het restaurant of festiviteit. Als u naar huis wilt, wordt uw auto voorgereden en wordt u veilig in uw eigen auto naar huis gebracht. Dit kunt u natuurlijk doen als u zelf bijvoorbeeld uit eten gaat.

U kunt het ook aan uw gasten aanbieden wanneer u een groot feest geeft. Als u uw gasten volop zonder zorgen wil laten genieten en ze veilig thuis wil laten komen! De StarPark thuisbrengservice is uiteraard beschikbaar vanaf één auto, maar ook 50 auto’s zijn voor de StarPark-organisatie geen probleem.

Waarom een thuisbrengservice?

 • U kunt ongestoord en gerust genieten
 • Voordeliger dan een taxi
 • Comfort van uw eigen auto
 • Uw eigen auto staat ’s avonds fijn bij u thuis
 • U gaat naar huis wanneer het u uitkomt
 • Ruime ervaring tijdens evenementen en festivals

Klik  hier  voor informatie over onze shuttleservice.

Klik  hier  voor informatie omtrent security drivers van StarSecure.

cover
Shuttleservices

Shuttleservices

Wanneer de parkeergelegenheid wat verder gelegen is van de evenementenlocatie wordt er vaak een shuttleservice ingezet. Met een shuttlebus worden de gasten van de parkeergelegenheid naar de evenementenlocatie gebracht. Als de gasten vertrekken vanaf de evenementenlocatie, staan onze shuttlebussen hier al klaar om uw gasten terug te brengen naar de parkeergelegenheid. De shuttleservice kan worden uitgevoerd door een touringcar, een kleine 8-personenbus, maar ook een golfkarretjes of door riksja’s in diverse uitvoeringen.

Pendeldiensten voor evenementen en festivals 
Bij personeelsfeesten en evenementen waarbij er veel verloop in bezoekersaantallen is, zetten wij voor het vervoer 8-persoonspendelbussen in. Deze bussen zijn groot genoeg om uw bezoekers comfortabel te vervoeren en tegelijkertijd klein genoeg om niet voor verkeersopstoppingen te zorgen. Voor grotere feesten en festivals zetten wij grotere bussen in. Dit kunnen luxe touringcars zijn bij grotere afstanden.

Bij festivals zetten wij vaak ov-bussen in. Waarom?

 • Deze bussen kunnen snel grote groepen bezoekers ophalen en afzetten. Deze bussen zijn daarnaast voorzien van een staanplaatsvergunning.

Hoe minder stilstand, hoe beter! 
Tijdens festivals liggen NS-stations vaak op enige afstand van het festivalterrein. Wij zorgen ervoor dat uw bezoekers worden opgehaald bij NS-stations in de omgeving.

StarPark neemt het personenvervoer tijdens uw evenement graag uit handen!

 

Verkeersplan
In combinatie met een verkeersplan kunnen deze bussen zo snel mogelijk naar het festivalterrein rijden. Tijdens piekmomenten (denk aan begin en einde van festivals) bestaat de mogelijkheid dat wij gecertificeerde verkeersregelaars inzetten om opstoppingen bij zowel het festivalterrein als NS-stations tegen te gaan.

Klik  hier  voor informatie omtrent Valetparking.

Klik  hier  voor informatie omtrent verkeersregelaars.

 

cover
Valetparking

Geef uw gasten een echt VIP-gevoel, en gun ze onze valetparking service!

Echte aandacht voor uw gasten: dat is wat valetparking is. Uw bezoekers komen aan op het evenement en worden verwelkomd door onze medewerkers.
Een StarPark-chauffeur brengt de auto naar een nabijgelegen parkeerplaats.

Hoe werkt de StarPark-valetparking?

Een aantal uren voor de start van het evenement komen StarPark-medewerkers aan op de locatie. Zij gaan het ontvangstgebied klaarmaken voor de valet parking. Er wordt gekeken naar de beschikbare ruimte, hoe de veiligheid gewaarborgd kan worden, en hoe de doorstroming bevorderd kan worden. Vervolgens wordt het ontvangstgebied in samenwerking met de organisatie sfeervol aangekleed.

Zodra het evenement begint, staan onze chauffeurs klaar om uw gasten te verwelkomen, naar de ingang te begeleiden en de auto weg te rijden. Uw gast krijgt een kaart met een uniek nummer. Onze chauffeurs rijden de auto’s naar de nabijgelegen parkeerplaats, waar de sleutels worden opgeborgen in een beveiligde sleutelkast. Deze kast wordt permanent beveiligd door een sleutelcoördinator.

Als het evenement tot een einde komt, komen uw gasten naar buiten toe. Daar staat onze gastheer klaar om de kaarten van uw gasten in ontvangst te nemen. Het nummer op het kaartje wordt doorgegeven aan de chauffeur, die vervolgens met de auto naar de locatie komt waar u staat.

cover
Verkeersmaatregelen

StarPark onzorgt u helemaal bij alles rondom uw verkeersmaatregelen!

StarPark Infra helpt haar klanten bij het opstellen van gedetailleerde verkeersplannen. Hierbij horende ook situatieschetsen en bordenplannen.

Uitvoering en Vergunningen
Daarnaast verzorgen wij de daadwerkelijke uitvoering van het plaatsen van de verkeersborden en het aanvragen van de bijbehorende vergunningen.

Wat kan StarPark allemaal voor u verzorgen:

 • Bebording tijdens werk in uitvoering
 • Verkeerslichten
 • Tekstwagens
 • Actiewagens
 • Bots-absorbers

Klik  hier  voor informatie omtrent Social Return On Ivestment (SROI).

Klik  hier  voor informatie omtrent evenementenbeveiliging van StarSecure.

cover
Social Return on Investment

Gemeentes hebben als doelstelling mensen met een uitkering weer aan een baan helpen.

StarPark Infra heeft met een aantal aannemers en de gemeentes in de regio Noord-Veluwe de handen ineen geslagen om mensen met afstand tot de arbeidsmarkt op te leiden als verkeersregelaars voor de wegenbouw. Zij voldoen aan de eis van Social Return on Investment (SROI) bij overheidsaanbestedingen.

Administratie
Gemeentes hebben als doelstelling mensen met een uitkering weer aan een baan helpen. In aanbestedingen staan vaak eisen met betrekking tot SROI. StarPark neemt de administratieve romslomp uit handen van de aannemer en kan het SROI- gedeelte van de aanbesteding invullen door bijvoorbeeld verkeersregelaars te leveren die aan de SROI-eisen voldoen.
Mocht u vragen hebben over de invulling van Social Return, of willen weten of uw specifieke oplossing voor de invulling van de mogelijke Social Return verplichting ook realiseerbaar is? Dan kunt u contact opnemen met StarPark Infra.

Voldoen aan de Social Return on Investment vereisten               

Voldoen aan SROI-vereisten maar zelf niet druk zijn met het zoeken van mensen en al het administratieve werk?
StarPark helpt u graag!

Klik  hier  voor informatie omtrent beroepsverkeersregelaars.

Klik  hier  voor informatie omtrent mobiele surveillance van StarSecure.

Werken bij starpark

Benieuwd geworden? Bekijk onze vacatures en solliciteer!

Vactures

Sluiten

Contactformulier

Vul het formulier en uw voorkeursdatum in en de afspraak zal zo spoedig mogelijk door een van onze medewerkers worden bevestigd.

 • Vacatures
 • Diensten
 • Overige
Kiezen vacature

In het bezit van aanstellingpas?
YesNo
ContactgegevensUpload je CV (optioneel)

Kiezen diensten
Bericht
Contactgegevens
Bericht
Contactgegevens