Vip-Vervoer

Vip-Vervoer

StarPark verzorgt voor u en/of uw relaties vervoer zoals u dit verwacht. Onze vaste meertalige chauffeurs verlenen de service die u van StarPark mag verwachten. Van Schipholtransfer of roadshow tot vervoer in of naar het buitenland. Wij voorzien in vele soorten en maten voertuigen volledig afgestemd op uw wensen. Door onze samenwerking met meerdere vervoerders zijn wij in staat om een groot wagenpark flexibel in te zetten. Heeft u op korte termijn VIP-vervoer en/of pendeldiensten nodig? Neemt u dan zeker contact met ons op.

Mercedes-Benz V-Klasse 
Wilt u uw gasten op laten halen van het vliegveld? Gaat u met het managementteam of uw klanten een dag langs verschillende projectlocaties? Heeft u een luxe shuttlebus nodig voor uw evenement? Deze V-Klasse is geschikt voor 7 personen, waarvan er achterin 6 personen tegenover elkaar kunnen zitten. De bus rijdt rustig en geruisloos. On-board WiFi voor uw buitenlandse gasten, een lekker flesje gekoeld water en eventueel een krantje. Met natuurlijk een representatieve chauffeur die u en uw gasten begeleidt.

Setra VIP-Coach
Voor middelgrote groepen (20 – 30 personen) zetten wij exclusieve Setra VIP-coaches in. Deze touringcars zijn voorzien van getinte ramen, luxe lederen fauteuils en tafeltjes. Deze voertuigen zijn zeer geschikt voor VIP-vervoer. Uitstekend te gebruiken voor het vervoeren van delegaties of de raad van bestuur. De VIP-Coach heeft een 6 tot 10-persoons rondzit achterin om te vergaderen.

Klik  hier  voor informatie over onze chauffeurs.

Klik  hier  voor informatie omtrent security drivers van StarSecure.

Neem contact met ons

Werken bij starpark

Benieuwd geworden? Bekijk onze vacatures en solliciteer!

Vacatures

Sluiten

Contactformulier

Vul het formulier en uw voorkeursdatum in en de afspraak zal zo spoedig mogelijk door een van onze medewerkers worden bevestigd.

  • Vacatures
  • Diensten
  • Overige
Kiezen vacature

In het bezit van aanstellingpas?
YesNo
ContactgegevensUpload je CV (optioneel)

Kiezen diensten
Bericht
Contactgegevens
Bericht
Contactgegevens