Shuttleservices

Shuttleservices

Wanneer de parkeergelegenheid wat verder gelegen is van de evenementenlocatie wordt er vaak een shuttleservice ingezet. Met een shuttlebus worden de gasten van de parkeergelegenheid naar de evenementenlocatie gebracht. Als de gasten vertrekken vanaf de evenementenlocatie, staan onze shuttlebussen hier al klaar om uw gasten terug te brengen naar de parkeergelegenheid. De shuttleservice kan worden uitgevoerd door een touringcar, een kleine 8-personenbus, maar ook een golfkarretjes of door riksja’s in diverse uitvoeringen.

Pendeldiensten voor evenementen en festivals 
Bij personeelsfeesten en evenementen waarbij er veel verloop in bezoekersaantallen is, zetten wij voor het vervoer 8-persoonspendelbussen in. Deze bussen zijn groot genoeg om uw bezoekers comfortabel te vervoeren en tegelijkertijd klein genoeg om niet voor verkeersopstoppingen te zorgen. Voor grotere feesten en festivals zetten wij grotere bussen in. Dit kunnen luxe touringcars zijn bij grotere afstanden.

Bij festivals zetten wij vaak ov-bussen in. Waarom?

  • Deze bussen kunnen snel grote groepen bezoekers ophalen en afzetten. Deze bussen zijn daarnaast voorzien van een staanplaatsvergunning.

Hoe minder stilstand, hoe beter! 
Tijdens festivals liggen NS-stations vaak op enige afstand van het festivalterrein. Wij zorgen ervoor dat uw bezoekers worden opgehaald bij NS-stations in de omgeving.

StarPark neemt het personenvervoer tijdens uw evenement graag uit handen!

 

Verkeersplan
In combinatie met een verkeersplan kunnen deze bussen zo snel mogelijk naar het festivalterrein rijden. Tijdens piekmomenten (denk aan begin en einde van festivals) bestaat de mogelijkheid dat wij gecertificeerde verkeersregelaars inzetten om opstoppingen bij zowel het festivalterrein als NS-stations tegen te gaan.

Klik  hier  voor informatie omtrent Valetparking.

Klik  hier  voor informatie omtrent verkeersregelaars.

 

Neem contact met ons

Werken bij starpark

Benieuwd geworden? Bekijk onze vacatures en solliciteer!

Vacatures

Sluiten

Contactformulier

Vul het formulier en uw voorkeursdatum in en de afspraak zal zo spoedig mogelijk door een van onze medewerkers worden bevestigd.

  • Vacatures
  • Diensten
  • Overige
Kiezen vacature

In het bezit van aanstellingpas?
YesNo
ContactgegevensUpload je CV (optioneel)

Kiezen diensten
Bericht
Contactgegevens
Bericht
Contactgegevens