Social Return on Investment

StarPark Infra heeft met een aantal aannemers en de gemeentes in de regio Noord-Veluwe de handen ineen geslagen om mensen met afstand tot de arbeidsmarkt op te leiden als verkeersregelaars voor de wegenbouw. Zij voldoen aan de eis van Social Return on Investment (SROI) bij overheidsaanbestedingen.

Administratie
Gemeentes hebben als doelstelling mensen met een uitkering weer aan een baan helpen. In aanbestedingen staan vaak eisen met betrekking tot SROI. StarPark neemt de administratieve romslomp uit handen van de aannemer en kan het SROI- gedeelte van de aanbesteding invullen door bijvoorbeeld verkeersregelaars te leveren die aan de SROI-eisen voldoen.
Mocht u vragen hebben over de invulling van Social Return, of willen weten of uw specifieke oplossing voor de invulling van de mogelijke Social Return verplichting ook realiseerbaar is? Dan kunt u contact opnemen met StarPark Infra.

Voldoen aan SROI-vereisten
Voldoen aan SROI-vereisten maar zelf niet druk zijn met het zoeken van mensen en al het administratieve werk?
StarPark helpt u graag!

Gemeentes hebben als doelstelling mensen met een uitkering weer aan een baan helpen.

Neem contact met ons

Werken bij starpark

Benieuwd geworden? Bekijk onze vacatures en solliciteer!

Vacatures

Sluiten

Contactformulier

Vul het formulier en uw voorkeursdatum in en de afspraak zal zo spoedig mogelijk door een van onze medewerkers worden bevestigd.

  • Vacatures
  • Diensten
  • Overige
Kiezen vacature

Een afspraak maken

In het bezit van aanstellingpas?
YesNo

ContactgegevensKiezen diensten
Bericht
Contactgegevens
Bericht
Contactgegevens