Parkeerstewards

Bij grote evenementen is het heel belangrijk dat u de beschikbare parkeerruimte zo optimaal mogelijk gebruikt. Onze parkeerstewards zorgen voor vloeiende aanrijroutes, waardoor uw bezoekers altijd veilig in beweging blijven. Eenmaal op het parkeerterrein zorgen de parkeerstewards voor efficiënt, vlot en veilig parkeren. Dit doen ze door op verschillende punten tegelijkertijd bezoekers te laten parkeren.

Heel betaalbaar
Onze parkeerstewards werken eventueel samen met vrijwilligers vanuit uw organisatie. Hierdoor kunt u een professionele parkeerbegeleiding bieden terwijl uw investering relatief laag blijft.
Daarnaast is het mogelijk om StarPark parkeergelden te laten innen. Zo verdient u de investering snel en gemakkelijk terug. Bij betalende bezoekers raden wij aan om met mobiele PIN-apparaten te werken. Op deze manier beperkt u de kans op overvallen aanzienlijk, terwijl het verkeer ook sneller doorstroomt.

Beveiliging
Onze parkeerstewards houden na het parkeren toezicht op de parkeerterreinen. Hierdoor verkleint u de kans dat er ingebroken wordt in auto’s van uw bezoekers. Ook schade aan auto’s kan hierdoor worden beperkt.

Door middel van professionele portofoons houden onze collega’s contact, waardoor er zo min mogelijk oponthoud ontstaat voor uw bezoekers.

Wilt u extra zeker zijn van uw zaak?
StarPark werkt samen met zusterbedrijf StarSecure om gecertificeerde beveiligers in te zetten bij evenementen en festivals. Zichtbare aanwezigheid van beveiligers heeft aangetoond dat uw bezoekers zich veiliger voelen.

Neem contact met ons

Werken bij starpark

Benieuwd geworden? Bekijk onze vacatures en solliciteer!

Vacatures

Sluiten

Contactformulier

Vul het formulier en uw voorkeursdatum in en de afspraak zal zo spoedig mogelijk door een van onze medewerkers worden bevestigd.

  • Vacatures
  • Diensten
  • Overige
Kiezen vacature

Een afspraak maken

In het bezit van aanstellingpas?
YesNo

ContactgegevensKiezen diensten
Bericht
Contactgegevens
Bericht
Contactgegevens