Op 15 februari werd de EventSummit in de Rai in Amsterdam georganiseerd. Dit evenement brengt een grote diversiteit aan bedrijven samen uit de evenementenbranche. Ruim 500 exposanten die op de éen of andere manier gelieerd zijn aan de evenementenbranche waren hier vertegenwoordigd.

StarPark kon uiteraard niet ontbreken. Ons team heeft een inspirerende dag gehad op de beurs.

Barry Hartenberg, Salesmanager StarPark,:” De Eventsummit is voor StarPark dé beurs om zich te presenteren. Op één dag zien we tal van bestaande relaties en ook veel nieuwe potentiele klanten waarmee we kunnen bijpraten, de ontwikkelingen in de markt mee kunnen uitwisselen en kunnen bekijken hoe we met elkaar kunnen samenwerken “ Ook kunnen we ons zelf op de hoogte stellen van de nieuwste trend in de evenementenwereld”, aldus Barry.

Het meest besproken thema was het tekort aan gediplomeerde verkeersregelaars. Hier heeft StarPark op ingespeeld met haar eigen StarPark Academy waar we onze eigen mensen opleiden en begeleiden naar een diploma.

Kon u er niet bij zijn op de Eventsummit en wilt u meer weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op http://www.star-park.nl/contact/