Vanaf vandaag heeft StarPark zijn dienstaanbod uitgebreid met de V-Shuttle Service.

• Wilt u uw gasten op laten halen van het vliegveld?
• Gaat u met het managementteam of uw klanten een dag langs verschillende projectlocaties?
• Heeft u een luxe shuttlebus nodig voor uw evenement?

Dit zijn slechts een paar voorbeelden waarvoor u onze nieuwe Mercedes Benz V-Klasse met chauffeur kunt inzetten.

Vergaderen onderweg
Deze V-Klasse is geschikt voor 7 personen, waarvan er achterin 6 personen tegenover elkaar kunnen zitten. De bus rijdt rustig en geruisloos. Ideaal voor een vergadering onderweg, waar u niet achter elkaar aan rijdt, maar tegen over elkaar zit en eens rustig kan bijpraten en alle indrukken van de dag in één keer met elkaar kunt delen.

Luchthaven Service
Uw gasten worden door onze representatieve chauffeur opgewacht in de aankomsthal. Hij brengt ze naar de V-Klasse, waar het ze aan niets ontbreekt. On-board WiFi voor de buitenlandse gasten, een lekker flesje gekoeld water en eventueel een krantje. Dit in een mooie luxe auto waarmee u meteen een positief visitekaartje voor uw bedrijf afgeeft.

Artiestenvervoer
Artiesten verdienen natuurlijk dat beetje extra luxe, voor en na hun optreden. Wij kunnen de artiesten met hun gezelschap van optreden naar optreden brengen. Luxe, comfortabel en door de geblindeerde achterruiten ook anoniem. Een mooie manier om uw speciale artiest wat extra in de watten te leggen.

Tarief
Het tarief voor onze V-Klasse service bedraagt €69,50 per uur excl. BTW. Dit bedrag is inclusief chauffeur, brandstof en de extra luxe. Minimale verhuurtermijn is 4 uur.
Bel voor beschikbaarheid naar StarPark: 0341-842767 of mail naar info@starpark.nl